Ga naar de inhoud

Paardencoaching

Als je dicht bij jezelf blijft, weet je wat je waard bent.

Het aanbod

Paardencoaching

Individuele Paardencoaching
Teamcoaching

Naast individuele paardencoaching bied ik teamcoaching aan. Voor wie op een vrijblijvende manier graag kennis zou willen maken met paardencoaching is er een Introductie Workshop beschikbaar.

Introductie Workshop

Wist jij dat paarden goede coaches zijn?

Paarden zijn expert op het gebied van het lezen van lichaamstaal doordat het kudde en vluchtdieren zijn. Paarden hebben elkaar nodig om een veilig bestaan te hebben. Zodra jij een (mini) kudde instapt zal het paard jou direct ‘opnemen’ in zijn kudde en met jou willen afstemmen hoe jullie met elkaar kunnen vluchten bij dreigend gevaar. Een paard wil in verbinding zijn.
Paarden reageren op je lichaamstaal, maar ook bijvoorbeeld op hartslag en (spier)spanning. Ze zullen proberen jou zo snel mogelijk te laten ontspannen en je helpen in het hier en nu te zijn zodat de kudde veilig blijft. Paarden gaan daardoor vaak direct naar waar de ‘pijn’ zit. Het paard wordt ook weleens de spiegel van de ziel genoemd. Een paard communiceert vaak op een subtiele en soms minder subtiele manier, middels zijn houding, gedrag en de geluiden die hij maakt. Door dit paardengedrag met behulp van een coach te vertalen naar jouw dagelijks leven, kan je tot mooie inzichten komen. We zullen hierbij gaan werken vanuit een droom, wens, doel of verlangen. 

Iets voor jou?

Paardencoaching is iets voor jou wanneer je:

Introductie Workshop

Ben jij nieuwgierig geworden naar paardencoaching en wil je op een vrijblijvende manier ervaren wat paardencoaching is en of het wellicht iets voor jou kan zijn? Boek dan nu een introductie workshop. Wat mag je verwachten:

Hou de site in de gaten voor een nieuwe datum of doe een verzoek voor een nieuwe datum wanneer je met een klein groepje bent. 

Introductie Workshop