Tarieven & Vergoedingen

Jezelf liefhebben, is investeren in jezelf

€35,- per persoon. Dit mag tijdens de workshop contant worden afgerekend.

Sterk op Weg

Voor bijna ieder budget is team coaching met een passend programma mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Teamcoaching

Je hebt recht op 10 uur ergotherapie per jaar vanuit je basispakket van je zorgverzekering. Deze behandelingen worden dus volledig vergoed. Wel betaal je hiervoor een eigen bijdrage, maar wellicht dat je deze door andere zorg al lang betaald hebt.

Wellicht dat jij je ook nog extra aanvullend hebt verzekerd voor ergotherapie? Check dit in je polis, neem contact op met je zorgverzekering of zie ook hier een overzicht.

Sterk op Weg

Individuele sessie 

(Paarden/ Wandel) Coaching

Introductie actie:  Voor nieuwe klanten is de eerste sessie slechts €49,- Dit is de manier om erachter te komen of we een klik met elkaar hebben en een eventueel coach traject met elkaar willen aangaan.

Coachtraject

Ben jij iemand die graag op voorhand wil weten wat de coaching in totaal zal kosten of weet jij dat je wel wat meer coaching kan gebruiken, dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een coachtraject. Dit biedt duidelijkheid maar ook een financieel voordeel.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW. Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. 

Vergoedingsmogelijkheden