Ga naar de inhoud

Teamcoaching

Het mooiste werk is samenwerk

Teamcoaching

met paarden

Een sterk team werkt als een goed geoliede machine. Als de samenwerking stroef verloopt en er ruimte is voor verbetering, dan kan teamcoaching helpen om tot optimale resultaten te komen.

Op een ongedwongen wijze en met veel humor zullen teams inzicht krijgen in de onderlinge samenwerking. Ook gewoontes en patronen komen aan bod, evenals communicatie en kwaliteiten.  

Met behulp van oefeningen naast het paard zullen er vele thema’s aan bod komen zoals leiderschap, (verbindende) communicatie, kwaliteiten en het aftasten van grenzen.

Er is geen ervaring met paarden nodig. Ook mensen met een milde angst voor paarden zijn bij ons in goede handen. Angsten zeggen tenslotte vaak iets over persoonlijke drijfveren/ waarden.

Sterk op Weg

Teamcoaching kan helpen wanneer je merkt dat:

Teamcoaching op locatie

Teamcoaching vindt op het gebruikelijke adres Leemberg 8A in Ossendrecht plaats, maar kan afhankelijk van het weer naar een andere (binnen) locatie worden verplaatst.

Is teamcoaching met behulp van paarden iets voor jouw team? Informeer dan nu naar de mogelijkheden. De prijs is in overleg en afhankelijk van het te volgen programma.

Is er naar aanleiding van een sessie behoefte aan individuele begeleiding? Dan is dit zeker mogelijk.